CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 4. november 2008

Den store kurs dagen!

I dag har vi vore på kurs med jobben på sjølvaste Kjeldsund :D Plassen i mitt hjarte! Eg fekk igjen huska på den tøffe huska mellom dei store træra og ikkje minst blei vi tatt bilde av ein Storebrand dame :D Haha...

Eg kan informere om at vi kjørte inn i Eiksundsambandet 08.32 og då vi skulle heim igjen kjørte vi inn i Eiksundsambandet 15.46 og ut igjen 15.58. Eg følte det var viktig for dere å vite ;)

I dag har eg spist kakemann :D

3 kommentarer:

livilaiv sa...

FY SKAM!!!!
kakemann i november? da e ikkje bra! Ingenting julegodt før 1 desember... "glede seg..."

gry sa...

blei litt bekymra når ej leste ditte innlegget. bekymringa he sine to gunna - dei kjem her. i rekkefølge alt ette bekymringsgrad. (no veit ej så vel at d e ingen grunn t å bekymre sej, for d e berre tull. tru Jesus sa nåke bra om d der en gong, så du fær lese meir om d i Bibelen - kan ver godt å repetere sånne ord for oss alle av og t:)

1: du skriv at dokke kjørte inn i eiksundsambandet kl 08.32, men ikkje et ord om ka ti dokke kjørte UT igjen.. lurte veldi på om dokke måtte ver der inne så lenge som t kl 15.58.. håpe for din del d berre va en glipp i innlegget, og at dokke faktisk kjørte ut av eiksundsambandet nåken minutt seinere!

2: kakemann?? d heite JULEMANN :) og ja, fy skam - ikkje sånne ting før desember e på plass (og d hjelp ikkje å bla om kalenderen berre for å få bedre samvittigheit)

og èn ting t: fins d julemanna i skogen? eller i d heile tatt ingrediensa t å lage sånne mesterbakverk?
ej tru oss ska ver gla for dagligvarebutikkane. enn så lenge
:)

Kråkebolla;) sa...

tror d e andre som åsså har starta jula litt før... d var ikkje æ som kjøpte kakemannen :P